Enkelwerkende & dubbelwerkende cilinder - Hydraulische telescoopcilinder

We zijn de kracht van hydrauliek!

Of u nu bij Atelier du Nord aanklopt voor cilinders of assen uit voorraad of op bestelling: we leveren altijd hoogwaardige producten af. Onze jarenlange ervaring en kennis leggen we in al onze producten en diensten, wat ons tot een uiterst betrouwbare partner maakt.

Levering op vraag

We produceren uw cilinders op maat:

  • Enkel-, dubbelwerkend, plunjer-, meerkamer- of hydraulische telescoopcilinder uitvoering 
  • Boringen van uiterst klein tot grote diameters zijn mogelijk
  • Zuigerstangbekleding normaal hardverchroomd, nikkelchroom of keramische coating
  • Aansluitingen BSP, metrisch of SAE
  • Cilinderuitvoering met eindsignalering en/of wegmeetsysteem

We berekenen uw cilinder op sterkte en werkdrukken. Uw cilinder wordt volledig in 3D getekend, en alvorens te starten met productie krijgt u de samenstellingsassembly doorgestuurd. 

Cilinders worden steeds op druk getest, volgens een specifiek opgemaakt testrapport. Desgewenst in uw bijzijn. 

Uiteraard kunnen we ook uw cilinder volledig onder keur produceren, het door u gekozen keuringsbureau kan aanwezig zijn tijdens het testen van deze cilinder. We denken aan Lloyds, Bureau Veritas…

Binnen uiterst korte levertijden leveren wij tevens hardchromage van uitzonderlijke kwaliteit. Hardverchromen is een garantie op een hoge corrosiebescherming, een zeer hoge slijtageweerstand, voor zowel nieuwe producten, als voor revisie van gebruikte bestaande onderdelen – zie onze rubriek herstellingen.

U vraagt, onze afdeling engineering ontwikkelt

De afdeling engineering weet zich keer op keer te profileren als probleemoplosser. Het team kan bogen op een doorgedreven kennis en ervaring, en maakt daarbij gebruik van de meest geavanceerde CAD-technologie om voor elke klant een persoonlijke oplossing te vinden.

Naast het standaardgamma kunnen we ook een brede waaier aan op maat gemaakte cilinders leveren. Iedere cilinder krijgt de aandacht die nodig is om geheel te voldoen aan de specifieke eisen van de klant, om zo tot een optimaal eindproduct te komen.

Op de foto's ziet u een aantal voorbeelden van producten die door ons ontwikkeld en/of geproduceerd zijn. Dit is slechts een indicatie van de mogelijkheden – stel gerust uw vraag!


Levering uit voorraad


Atelier du Nord gaat prat op zijn immer aanwezige voorraad van de meest toegepaste enkelwerkende en dubbelwerkende cilinders, cilinderbuizen en hardverchroomde assen. In ons gamma vindt u ook een hydraulische telescoopcilinder. Ook alle type`s en soorten afdichtingen en Ø-ringen zijn meestal meteen beschikbaar.


 

Inloggen

Er bevinden zich nog geen producten in het winkelmandje

DIT IS EEN ALERT