Webshop

Dit is een greep uit onze mogelijkheden.  Indien u een bepaald artikel, dichting, koppelstuk, ... niet vindt, contacteert u ons gerust, we helpen u graag verder!

Laat ons weten wat u zoekt!


Andere afmetingen en merken ( Hunger, Parker, James Walker, Polypac, Hallite, Merkel, Eriks, Trelleborg,  ... ) zijn steeds op vraag beschikbaar.


Hoewel wij zeer zorgvuldig te werk gaan, kunnen wij fouten niet volledig uitsluiten en daarom niet aansprakelijkheid gesteld worden voor de vermelde gegevens. 
Alle gegevens in onze online-catalogus berusten op de normen die momenteel gelden en op de voorschriften van de bedrijfsverenigingen. De productveiligheid is alleen gewaarborgd als u onze montagevoorschriften aanhoudt. Als u zich niet aan alle vermelde voorschriften houdt, kan dat de veilige werking van het product negatief beïnvloeden en ertoe leiden dat de garantie vervalt. Onze garantie geldt uitsluitend voor onze producten. Onze producten zijn permanent onderhevig aan nieuwe ontwikkelingen, waardoor technische wijzigingen mogelijk zijn.  
Onze algemene verkoopsvoorwaarden zijn hierop van toepassing. Zie ook http://ec.europa.eu/odr

 

Inloggen

Er bevinden zich nog geen producten in het winkelmandje

DIT IS EEN ALERT