E: info@atelierdunord.be T: +3250 33 21 70 A: Dreef ter panne 8 - Industriezone 16, 8000 Brugge

Nieuwbouw

Atelier du Nord levert hoogwaardige producten af, zowel voor cilinders als voor alle overige hydraulische onderdelen. Uiteraard te danken aan onze jarenlange ervaring en uitstekende kennis. Zo zijn wij altijd uw betrouwbare partner. Van standaardmaten tot onderdelen op maat, daarvoor kunt u bij ons terecht. Met een uitmuntende afwerking voor een langere levensduur van al uw materialen en machines.

Atelier Du Nord

Levering op vraag

We produceren uw cilinders op maat:

  • Enkel-, dubbelwerkend, plunjer-, meerkamer- of hydraulische telescoopcilinder uitvoering
  • Boringen van uiterst klein tot grote diameters zijn mogelijk
  • Diverse zuigerstangbekledingen: hardverchroomd, nikkelchroom of keramische coating, gelaserclad, hardverchroomd RVS, geslepen duplex
  • Aansluitingen BSP, JIC, ORFS, metrisch , of SAE of klantspecifiek
  • Cilinderuitvoering met benaderingsschakelaar en/of wegmeetsysteem

U vraagt, onze afdeling engineering ontwikkelt

De afdeling engineering profileert zich keer op keer als probleemoplosser. De doorgedreven kennis en ervaring van ons team zorgen telkens voor een persoonlijke oplossing voor elke klant. Wij gebruiken daarvoor de meest geavanceerde CAD-technologie, de nieuwste technieken en een up-to-date machinepark.

Naast het standaardgamma leveren we ook een brede waaier aan op maat gemaakte cilinders. Elke cilinder voldoet daarbij aan de specifieke eisen van de klant, om zo tot een optimaal eindproduct te komen.

Zelfs voor de meest unieke cilinders en assen kunt u bij ons terecht. Neem dus zeker contact op met Atelier du Nord als u op zoek bent naar een zeer specifieke oplossing.

Atelier Du Nord
Atelier Du Nord

Levering uit voorraad

Atelier du Nord heeft een ruime voorraad van de meest toegepaste enkelwerkende en dubbelwerkende cilinders, cilinderbuizen en hardverchroomde assen. Wij vullen die voorraad constant aan.

In ons gamma vindt u ook hydraulische telescoopcilinders. Bovendien zijn verschillende types en soorten afdichtingen, seals en o-ringen meestal meteen beschikbaar.

Onze winkel en magazijn zijn elke werkdag open. Zo kunnen wij u snel helpen.