E: info@atelierdunord.be T: +3250 33 21 70 A: Dreef ter panne 8 - Industriezone 16, 8000 Brugge

Over Atelier du Nord

Atelier du Nord is een familiebedrijf opgericht in 1956. Zaakvoerders Mieke en Bart kennen het reilen en zeilen in het bedrijf van jongs af aan. Ze zijn dagelijks terug te vinden op de werkvloer en dus zeer nauw betrokken bij de productie. Elke werknemer maakt deel uit van de Atelier du Nord-familie. Dat vertaalt zich in persoonlijk contact met elke klant en een flexibele, snelle service op maat, met langdurige samenwerkingen als resultaat.

Atelier Du Nord

Atelier Du Nord

Hydrauliek is onze specialiteit, zowel productie als herstel. Met jarenlange expertise en een modern machinepark kunnen wij alles op maat uitvoeren volgens uw wensen. Wij leggen onszelf de hoogste kwaliteitsnorm op en testen alle afgewerkte producten aan de vereiste criteria. Indien nodig met keuring van een bureau naar uw keuze.

Onze eigen ophaaldienst zorgt voor een flexibele en snelle levering binnen de Benelux. Zo lossen wij flexibel onvoorziene problemen op in zeer korte tijd. Atelier du Nord staat op elk moment voor u klaar met de nodige kennis, ervaring en een vlotte service.

Sectoren

Atelier du Nord produceert en herstelt cilinders, pompen en motoren, voor de meest uiteenlopende sectoren. Hydrauliek vindt u in heel wat machines en gereedschap terug.

Ontdek hier aan welke sectoren wij allemaal onze diensten leveren.

+

Machines / capaciteiten

Ons up-to-date machinepark is afgestemd op de eisen van onze klanten. Draaien en frezen, honen en zagen,... van de fijnste afwerking tot de zwaarste materialen kunnen wij in ons atelier verwerken. Ontdek hier waarvoor u allemaal bij ons terecht kunt.

+

Nieuwbouw

Wij produceren cilinders op maat naar de wensen van onze klanten. Is een 'verouderd' onderdeel niet meer verkrijgbaar? Wij kunnen het zeker en vast voor u vervangen naar voorbeeld. Zo kunnen wij zelfs de meest unieke onderdelen maken op bestelling.

+

Herstelling en draai- en freeswerk

Elke reparatie of schadegeval vereist een specifieke aanpak. Wij denken met u mee over reparatie en revisie. Een herstelling is namelijk meestal goedkoper dan een nieuwe cilinder. Op zoek naar een specifieke oplossing? Wij kunnen u zeker en vast helpen!

+

De troeven van Atelier du Nord

Waarom voor Atelier du Nord kiezen voor uw cilinders? Naast persoonlijk contact en een flexibele aanpak zijn dit onze sterke troeven:

  • Betrouwbare herstellingen
  • Hoge servicegraad
  • Snelle doorlooptijd
  • Nauwkeurig chromage- en slijpwerk
  • Draai - frees - hoonwerk
  • Eigen transportservice
  • Technische ondersteuning
  • Kwalitatieve oplossingen
Atelier Du Nord